Nieuwsberichten

Najaarssymposium Kinderneurologie, Nijmegen

Beste collega’s,

Met veel plezier nodigen wij jullie uit voor het Najaarssymposium Kinderneurologie, dat in Nijmegen op 12 november 2021 zal plaatsvinden. Het symposium is weliswaar primair bedoeld voor de leden van onze vereniging, maar inschrijving is vanzelfsprekend ook mogelijk voor elke andere professional met belangstelling voor de kinderneurologie.

De belangrijkste thema’s van deze dag zijn bewegingsstoornissen en neuromusculaire ziekten; details vind je in het programma.

Het symposium zal in principe LIVE plaatsvinden, in het prachtige concertgebouw De Vereeniging, op loopafstand van het centraal station. De corona maatregelen van dat moment zullen van toepassing zijn, daarover informeren we de deelnemers kort tevoren. Zoals het er nu uitziet is er in De Vereeniging voor ons allen meer dan genoeg ruimte en zijn er geen bijzondere acties nodig (zeker niet voor eenieder die gevaccineerd is). Let op: bij onveranderde omstandigheden is het dus NIET mogelijk om het symposium digitaal bij te wonen!

Inschrijving kan alleen via de link op deze website. Inschrijfkosten bedragen voor leden van de NVKN euro 105,= en voor niet-leden euro 130,=.

Traditioneel is er na afloop van het symposium een diner voor kinderneurologen, fellows en sprekers, waarvoor je je via bovenstaande link ook kunt inschrijven. Het diner zal ook in De Vereeniging zijn. De kosten bedragen euro 25,= pp.

Namens het team Kinderneurologie van het Radboudumc,

Corrie Erasmus en Michèl Willemsen