Vergaderingen

Voorjaarsvergadering

De voorjaarsvergadering wordt georganiseerd voor de leden van de NVKN. De vergadering bestaat uit een korte formele algemene ledenvergadering en een wetenschappelijke vergadering. Voor het wetenschappelijke deel kunnen ook niet-leden zich inschrijven.

De volgende voorjaarsvergadering wordt gehouden op vrijdag 19 april 2024 in Zwolle
Het programma kunt u tzt hier vinden. U kunt zich inschrijven via de website. Abstracts kunnen worden ingediend tot 1 maart 2024 door te mailen naar d.a.sival@umcg.nl.

Abstracts die na de deadline worden ingediend kunnen helaas niet worden gehonoreerd.
Naast de korte presentaties zouden wij opnieuw graag enkele langere wetenschappelijke voordrachten van een senior onderzoeker selecteren; ook hiervoor zijn abstracts welkom.

Voorjaarsvergaderingen:

2023 Voorjaarsvergadering kinderneurologie Spaarne Gasthuis in Haarlem

2022 Voorjaarsvergadering kinderneurologie Martini ziekenhuis in Groningen

2021 Voorjaarsvergadering kinderneurologie Gelre ziekenhuis in Apeldoorn (online).

2019 Voorjaarsvergadering kinderneurologie

2018 Voorjaarsvergadering kinderneurologie Kempenhaeghe locatie Heeze

2017 Voorjaarsvergadering kinderneurologie Amphia ziekenhuis Breda locatie Molengracht

2016 Voorjaarsvergadering kinderneurologie Enschede MST

2015 Voorjaarsvergadering kinderneurologie SEIN Heemstede

2014 Voorjaarsvergadering kinderneurologie Alkmaar

2013 Voorjaarsvergadering kinderneurologie Almere.