Nieuwsberichten

Cursorium Kinderneuroradiologie

Beste collega’s

Wij willen graag alle fellows en AIOS met interesse in de kinderneurologie uitnodigen voor het kindercursorium Neuroradiologie. Indien er plaatsen over zijn kunnen ook andere geïnteresseerden deelnemen.

Het kindercursorium is terug van weggeweest! De dag voor de najaarsvergadering kunnen alle fellows en aios kinderneurologie samen en op een laagdrempelige manier leren over een kinderneurologisch onderwerp. Naast het inhoudelijke programma is het ook dé gelegenheid om je collega’s te leren kennen en gezellig samen te komen. Dit jaar is het thema Neuroradiologie, met diverse vooraanstaande kinderneurologen en radiologen die hun kennis met je willen delen.

-      Wanneer: 11-11-2021, 09.30 - 17.30 uur aansluitend borrel en diner

-      Waar: de Vereeniging, Nijmegen
volgens de dan geldende corona maatregelen

Programma: diverse vooraanstaande sprekers, zowel radiologen als kinderneurologen, zullen ons gedurende de dag bijscholen over basisprincipes van beeldvorming in de kinderneurologie, radiologische benadering van kinderneurologische ziekten en specifieke ziektebeelden. Het definitieve programma wordt zsm gepubliceerd op de site van de NVKN.

Kosten: 50 euro + 25 euro voor het diner

Wil je blijven slapen om de volgende dag direct door te gaan naar de najaarsvergadering? Geef dat dan aan op het aanmeldformulier, bij voldoende interesse zullen we proberen een groepskorting te regelen. Anders kunnen we suggesties geven voor hotels in de buurt

Inschrijving via Evenementen
Er zijn maar 30 plaatsen dus schrijf je snel in!

 

Met vriendelijke groet

 

Mariel Teunissen, Esther Hopmans en Anne Kurver

Namens Opleidings Begeleidings Commissie van de NVKN en organisatie kindercursorium

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen